Elon Musk, Twitter’ı kapatma kararını hızlandırdı!

Elon Musk, Amber Heard için tehdit mektubu yollamış!

Elon Musk Twitter’ı yeniden markalandırmaya karar verdi. Artık kuş sembolü olmayacak ve adı da X olacak değişecek. İşte tüm detaylar.

Cumartesi günü bir dizi gece tweet’inde Musk, şirketin ünlü kuş logosunun ve adının yakında ortadan kalkacağını paylaştı. Görünüşe göre şirket artık “X” olarak bilinecek. “Ve yakında twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz” diye tweet atan Musk değişimi herkese duyurdu. Daha sonra bir Twitter gönderisinde Twitter logosunun Pazar günü değiştirileceğini söyledi. “Uzun zaman önce yapılmalıydı, üzgünüm, bu kadar uzun sürdü” ifadelerini ekleyen Musk platformu satın aldığından beri çoğu şey kötü gidiyordu.

Elon Musk, Twitter'ı kapatma kararını hızlandırdı!

O gecenin ilerleyen saatlerinde, çalışanlara değişiklik hakkında e-posta gönderdiği bildirildi. Platformer’dan Zoe Schiffer’e göre Musk, mailde personele şirketin X ismini alacağını ve mailin “bir Twitter e-posta adresinden göndereceği son e-posta olduğunu” belirtti. Twitter, yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Elon Musk’ın “X” markasını tercih ettiği uzun zamandır biliniyor. 1999’da ortak kurduğu bankacılık girişiminin adı x.com ve yakın zamanda duyurulan yapay zeka girişiminin adı xAI. Elon Musk bu isim tercihi ile ilgili birkaç ayrıntı sunsa da, birçok kişi Çin’deki en popüler uygulama olan ve insanların sosyal ağlara ek olarak ödemeler ve alışveriş gibi bir dizi günlük etkinlik için kullandıkları WeChat gibi uygulamalara atıfta bulunduğuna inanıyor.

DreameBot D10s temizlik robotu: Temizlik için akıllı yardımcınız!