Elon Musk Twitter üzerinden para kazanmayı kafaya taktı!

Twitter yeni özelliğini duyurdu

Popüler sosyal medya platformu uzun zamandır beklediği güncellemeyi nihayet sonunda aldı. Ancak sevinmek için aceleci davranmayın çünkü güncelleme herkese gelmedi.

Elon Musk Twitter üzerinden para kazanmayı kafaya taktı! Twitter son zamanlarda kendi faaliyet konusu olan sosyal medya sektörü dışında daha çok siyasi ve ekonomik konularla gündeme geliyordu. Özellikle Elon Musk’ın Twitter’ı satın alacağının açıklanmasının ardından başlayan süreçle birlikte çok uzun bir süre yalnızca yeni sahibinin ismiyle birlikte anılan popüler sosyal medya platformu, neyse ki son birkaç aydır yavaş yavaş kendi gümden maddesine dönmeye başladı.

Elon Musk, Twitter iOS uygulaması hakkındaki problemin çözüldüğünü söyledi

Özellikle son iki aydır son derece önemli güncellemelere imza atan şirket, uzun yıllardır beklenen karakter sınırlamasını ise geçtiğimiz saatlerde yaptığı bir açıklamayla resmen kaldırdığını duyurdu. Aslında düne kadar 280 karakter ile sınırlı olan mevcut kısıtlama pratikte tam olarak kalmadı. Nitekim Twitter’dan yapılan açıklamaya göre, artık her tweet için tam 4.000 karakter kullanılabilecek. Ancak eskisinin neredeyse 20 katına çıkan yeni karakter kısıtı, sınırız olarak algılanabilir.

Elon Musk, Twitter'ın uzaktan çalışma kurallarını yine değiştirdi

Elon Musk Twitter üzerinden para kazanmayı kafaya taktı!

Öte yandan bunlar Twitter’ın yeni güncellemesine dair güzel haberlerdi. Gelelim kötü haberlere. Amerikalı teknoloji devi, bu yeniliğini ilk olarak yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılarının beğenisine sunacak. Her ne kadar ilerleyen günlerde bu sınırlama kalkacak olsa da ikinci bir şart var ki o daha da can sıkıcı.

elon musk cover

Bizzat Elon Musk tarafından doğrulanan bilgiye göre karakter sınırlamasına takılmak istemeyenlerin Twitter Blue abonesi olması şart. Aksi halde 280 karakter sınırı daha uzun bir süre Twitter deneyiminizin bir parçası olacaktır.

Galaxy Watch 6 WearOS ile gelecek!