Elon Musk, robot bir “kedi kız” yapabileceğini söyledi

Elon Musk

Seks robotları hakkında konuşan Elon Musk, bunun kaçınılmaz olduğunu söyledi ve sosyal medyadaki takipçilerine robot “kedi kız” yapma sözü verdiğini hatırlattı.

Bildiğiniz gibi Elon Musk, bu hafta TED’de yaklaşık bir saatlik bir konuşma yaptı. Musk’ın Twitter için yaptığı teklif sebebiyle bu konuşma sırasında ön plana çıkan açıklamalar Twitter ve sosyal medyayla ilgili olanlar oldu. Ancak Musk’ın TED yöneticisi Chris Anderson ile yaptığı konuşmada bahsi açılan tek konu bu değildi. Musk, yine aynı konuşma sırasında seks robotu yapma fikri hakkında da “önemli” açıklamalar yaptı.

Musk’ın sosyal medyadaki şakaları ve ciddiyetten uzak açıklamaları artık herkesçe bilinen bir gerçek. İşte bu “ciddiyetsiz” sosyal medya paylaşımlarından birinde Musk, seks robotlarının bir gün gerçek olacağını söylemiş, hatta takipçilerine robot catgirl (kedi kulağı ve kuyruğu takmış çekici kadın çizimlerine catgirl adı veriliyor ve catgirller genelde anime ve mangalarda yer alıyor) yapma sözü vermişti. Musk, TED konuşmasında bu sözünü hatırlattı ve robot bir kedi kız yapma fikrini yeniden gündeme getirdi.

Elon Musk, Twitter'ın yönetim kuruluna katılmayacak

Robotların romantik seks partnerleri haline gelip gelmeyeceği sorulan Elon Musk, bunun muhtemelen kaçınılmaz olduğunu söyledi. Ve ekledi: “İnternete catgirller yapacağımın sözünü vermiştim. Robot bir catgirl yapabiliriz.”

Musk seks robotları yapma konusunda elbette şaka yapıyor olsa da Tesla gerçekten insani bir robot üzerinde çalışıyor. Tesla’nın robot projesi Optimus adını taşıyor.

Netflix ve Exploding Kittens yeni ortaklığını duyurdu