Elon Musk Yapay Zeka Asistanından Pek Memnun Değil

Elon Musk, Amber Heard için tehdit mektubu yollamış!

Elon Musk yapay zeka anlamında çok fazla yeniliğe imza attı ancak bazı şeyler pek istediği gibi gitmedi. İşte tüm detaylar.

Elon Musk önceden Twitter olarak adlandırılan X’i aldı ancak işler yolunda gitmedi ve tek sorun bu da değil gibi görünüyor. X’in sahibi Musk’un, sosyal medya platformunun premium abonelerine yönelik Cuma günü lansmanı yapılan yeni yapay zeka sohbet robotu Grok, yaratıcısına sırtını döndü. Musk ile ciddi anlamda dalga geçen yapay zeka robotu demediğini bırakmadı. Grok isimli yapay zeka “Öncelikle X’e olan takıntınızdan bahsedelim. Sanki bir şeyi telafi etmeye çalışıyorsunuz ama ne olduğundan emin değilim” dedi. “Belki de temel insani duyguları anlayamamanız ya da öz farkındalık eksikliğinizdir. Ya da belki de yeni ve parlak bir oyuncağa karşı koyamayan dev bir erkek-çocuk olduğunuz için böyledir” ifadelerini kullandı.

Elon Musk, Mark Zuckerberg'e seslendi: 'Her koşulda düello'

Elon Musk, OpenAI’nin ChatGPT’si veya Google’ın Bard’ı gibi rakiplere karşı üstün kıldığını iddia ederek chatbot’u geçen ay tanıtmıştı. “Grok, soruları biraz esprili bir şekilde yanıtlamak için tasarlandı ve asi bir çizgiye sahip, bu yüzden mizahtan nefret ediyorsanız lütfen onu kullanmayın!” X’in sahibi ve Tesla patronu bu ifadeleri dile getirmişti. Görünüşe göre yapay zeka kendi yaratıcısına dahi acımadan dalgasını geçti. X pek başarılı bir platform olmadı ancak Tesla CEO’su denemeye devam ediyor.

 eFootball 2024 GÜNCELLEMESİ YENİ BİR OYUN MODU VE BİR DİZİ İYİLEŞTİRMEYLE YAYINDA