Elon Musk Dogecoin’in 1 dolar olmasını istiyor!

elon musk

Kripto para piyasasının manipülatif ismi Elon Musk yeni bir Dogecoin paylaşımında daha bulundu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Genel olarak Elon Musk’ın ismi geçtiğinde akla gelen ilk şeylerden birisi de kripto paralar oluyor. Musk son dönemde özellikle de 2021 yılı içerisinde kripto paralara dair pek çok açıklamada bulundu. İşin garip yanı ise Musk’ın attığı tweetlerden sonra merkeziyetsiz olarak nitelendirdiğimiz kripto para piyasasının düşmesi veya yükselmesi.

Normal şartlarda merkeziyetsiz bir piyasanın bu tarz şeylerden etkilenmemesi gerekiyor. Fakat işleyişe baktığımızda tamamen farklı bir durumla karşı karşıyayız.

Elon Musk son günlerde özellikle BTC aleyhine yaptığı çıkışlarla adından söz ettirmişti. Bitcoinin değer kaybetmesinde önemli bir role sahip olan Musk, DOGE’yi ise pumplama çalışmalarına devam ediyor.

Elon Musk Dogecoin’in 1 dolar olmasını istiyor!

Musk geçtiğimiz günlerde DOGE ile ilgili paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü milyarder 1 dolar üzerinde DOGE simgesi bulunan bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım direkt olarak DOGE’un 1 dolar olması şeklinde yorumlandı.

Zaten DOGE fanlarının genel  beklentisi de Elon Musk tweetleri ile DOGE’un 1 dolar değerine ulaşması. Bu şu anki şartlarda çok da mümkün görünmüyor. Fakat ilerleyen vadede böyle bir durum söz konusu olabilir. Hali hazırda DOGE 0.5 doların altında işlem görüyor. Düşen piyasaya rağmen DOGE’un yükseliş için direnmesi de önemli bir nokta.

Bu içerikteki hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi değildir.

Ethereum madenciliği bitiyor! İşte tarih!