Elon Musk Dogecoin hakkında konuştu!

dogecoin

Kripto para piyasası denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Elon Musk yine Dogecoin hakkında konuştu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Kripto para piyasası denildiğinde şüphesiz akla gelecek ilk isimlerden birisi de Elon Musk olacaktır. Bilindiği üzere Elon Musk kripto paralarla ilgili son derece ilginç açıklamalarda bulunuyor.

Son dönemde Musk’ın açıklamaları kripto varlıklar üzerinde çok fazla etki yaratmasa da bir dönem çok absürt sonuçlara yol açıyordu.

Örneğin Dogecoin’in bu kadar değer kazanmasında en büyük pay Elon Musk’ın diyebiliriz. Keza farklı bir senaryoda Dogecoin asla bu kadar yükselemezdi.

Aynı şekilde bir dönem Bitcoin’in rekor kırmasında da Elon Musk’ın rolü çok büyüktü. O dönemde yüklü miktarda BTC satın alan Tesla, BTC ile ödeme almaya başladığını duyurmuş ve Bitcoin rekor tazelemişti.

Elon Musk Dogecoin hakkında konuştu!

Tabi ki artık Musk’ın açıklamaları kripto paralar üzerinde o kadar büyük etkiler yaratmıyor. Keza geçtiğimiz gün Musk, Dogecoin’in gelmiş geçmiş en iyi ödeme aracı olacağını söyledi. Fakat bu söylemden sonra DOGE fiyatında öyle önemli bir artış gerçekleşmedi.

Çok değil 4 – 5 ay önce benzer bir açıklama gelseydi DOGE fiyatı bir anda yüzde 50’nin bile üzerinde değer kazanabilirdi. Fakat görünen o ki artık Musk kripto paralar üzerindeki etkisini yitirmiş durumda.

Twitter, şikayetlerin ardından görünümünde değişikliğe gitti işte konu ile ilgili tüm detaylar