Elon Musk BTC yerine Cardano’yu seçmeli

Cardano (ADA) yeni bir rekora imza attı

Cardano kurucusu Charles Haskinson önemli açıklamalarda bulundu. Haskinson, Elon Musk BTC yerine Cardano’yu seçmeli dedi! İşte detaylar.

Kripto para piyasasını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Tesla bir süre önce BTC ile ödeme almayı durdurmuştu. Bu haber sonrası BTC fiyatında önemli bir düşüş yaşanmıştı. Elon Musk BTC ile ödemenin durdurulmasına sebep olarak madencilerin yarattığı çevre kirliliğini gerekçe göstermişti.

Ayrıca Musk BTC’nin aksine çok daha az enerji tüketilerek üretilen kripto paraların varlığına da dikkat çekmişti. Hal böyle olunca oklar direkt olarak Cardano’yu işaret etti.

Cardano kurucusu olan Charles Haskinson, Musk’ın bu açıklamasından beri katıldığı hemen her programda Tesla’nın BTC yerine ADA’yı seçmesi gerektiğine işaret ediyor.

Elon Musk BTC yerine Cardano’yu seçmeli

Son olarak Lex Fridman’ın söyleşisine katılan Haskinson bu çağrısını bir kez daha yeniledi. BTC’nin enerji tüketimini tetiklediğini söyleyen Haskinson, Musk’ın önümüzdeki süreçte BTC yerine ADA’yı tercih etmesinin çok doğru bir karar olacağına vurgu yaptı.

Hali hazırda Cardano’nun ADA’sı kripto para piyasasında en büyük 6. Coin konumunda yer alıyor. PoS yöntemini kullanan ADA’nın madenciliği yapılamıyor. Bilindiği üzere PoS yönteminde coinler kilitlenen meblağlar üzerinden kazanılıyor.

Dip not olarak belirtelim. Bu içeriğimiz tamamen bilgilendirme amaçlı olup hiçbir yatırım tavsiyesi içermemektedir. Yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusuna yapmanızı tavsiye ederiz.

World Wide Web kodları satışa çıkıyor! Ödeme ise NTF ile olacak