Time Dergisi’ne göre son 10 yılın en iyi 10 oyunu

gta 5 1

#İŞBİRLİĞİ

Dünyanın önde gelen mecralarından biri olan Time Dergisi son 10 yılın en iyi 10 oyunu listesini açıkladı. İşte Time’a göre son yılların en iyi oyunları.

2019’un sonlarına doğru yaklaşmamız sebebiyle pek çok mecra kendi enler listesini yayınlamaya başladı. Özellikle dünyanın önde gelen mecraları, ilgi alanına girsin girmesin, pek çok kategoride yılın enler listesini yayınlayabiliyor. Bu duruma en güncel örnek ise Time Dergisi.

Dünyanın önde gelen mecralarından biri olan Time geçtiğimiz günlerde son 10 yılın en iyi 10 oyununu açıkladı. Genel olarak değerlendirdiğimizde Time Dergisi, oyun kategorisi ile pek alakalı bir mecra değil. Dolayısıyla bu listenin öyle çok büyük bir bağlayıcılığının olduğu da söylenemez.

Time tarafından açıklanan listede gerçekten çok enteresan oyunlar mevcut. Ayrıca listenin geneline baktığımızda bu oyunlardan çok daha kaliteli yapımların göz artı edildiğini de söyleyebiliriz. Gerçi bu durum makul olarak karşılanabilir. Az önce de belirttiğimiz üzere Time oyun odaklı bir mecra değil. Ayrıca son 10 yılın en iyi 10 oyununu seçmek de hayli zor bir iş. Muhtemelen listede gerçekten ilk 10 içerisine girmeyi hak eden oyun sayısı 3 ya da 4’ü geçmeyecektir.

son 10 yılın en iyi 10 oyunu

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri son 10 yılın en iyi 10 oyunu listesi ile başbaşa bırakalım.

Son dönemde çıkmış en iyi oyunlar

Grand Theft Auto V

Çıkış Tarihi: 2013