Elder Scrolls Online, PC, PS4 ve Xbox One’da tüm hafta boyunca ücretsiz

the elder scrolls online

Dönemsel olarak ücretsiz olan oyunlar furyasına MMORPG devi Elder Scrolls Online da katıldı. Elder Scrolls Online, PC, PS4 ve Xbox One’da tüm hafta boyunca ücretsiz oldu.

Son zamanlarda firmalar, oyunlarına talepleri ve dolayısıyla da satışları arttırmak için dönemsel olarak ücretsiz versiyon ya da denemeler sunuyor. Bethesda bunu ilk defa yapmıyor. Geçtiğimiz günlerde Dishonored 2‘nin ilk üç bölümünün ücretsiz olduğu duyurulmuştu. Dağıtıcı firma şimdi de Elder Scroll Online için benzer bir çalışmada bulundu. Bethesda Softworks tarafından 2014‘te yayınlanan MMORPG oyunu Elder Scrolls Online, PC, Playstation 4 ve Xbox One‘da içinde bulunduğumuz bu hafta boyunca ücretsiz oldu. Geliştirici Bethesda, oyunun bugünden başlayarak 11 Nisan – 18 Nisan arasında ücretsiz olacağını duyurdu.

Ücretsiz olarak oynanabilen ana oyun Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited‘de oyuncular hediye olarak 500 crown‘a sahip olacak. Crown, oyun içinde satın alımlarda kullanılan para birimi. Bu para birimi, görünüm özellikleri ve evcil hayvanlar gibi nesneleri satın almak için kullanılıyor.

Bethesda’nın Elder Scrolls Online’yi ücretsiz yapmasının sebebi, oyuncuları yakın bir tarihte yayınlanacak Morrowind genişleme paketine ısındırmak olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz ay ilk oynanış videosu yayınlanan Morrowind paketinin 6 Haziran’da çıkışını yapması bekleniyor.

Elder Scrolls Online’nin Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve bir hafta boyunca ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Uncharted: The Lost Legacy çıkış tarihi belli oldu