Yenilenen Skyrim’in Oynanış Videosu Ortaya Çıktı!

skyrim environment 1920x1200

Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan ve birçok oyuncunun merakla beklediği The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition’a ait görüntüler YouTube yayınında ortaya çıktı.Peki oyuna ait bilgiler neler? Detayları haberimizde.

The Elder Scrolls serisinin beşinci ve şüphesiz en geniş oyunu olan Skyrim, 11 Kasım 2011 tarihinde çıkışını yapmıştı. Yapımcılığının Bethesda Studios tarafından üstlenildiği oyun geniş senaryosu ve seçimlerimiz konusunda bize sunduğu özgürlük ile pek çok kitleye hitap eden bir oyundu. Oyunun yapımcıları geçtiğimiz E3 fuarında oyunun grafiksel olarak gelişeceğini ve yeni nesil konsollara geleceğini duyurmuştu. Birçok oyuncuda merak uyandıran bu gelişme hali ile büyük bir bekleyişe de gebe oldu.

 

Skyrim Yeni  Mod Kitiyle Geliyor!

Geleceğimiz hafta çıkacağının müjdesi de belirtilen The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition için yeni bir mod kitinin de haberi gelmişti. Oyunun sunduğu mod kiti gerek grafiksel olsun gerekse oyun içi eşyalar, karakterler üzerinde değişimler yapabilme imkanı sunuyor.Ayrıca Bethesda Softworks, yaptığı  açıklamada oyunun yeni mod kitinin Fallout 4’teki kite benzer bir çalışma fonksiyonunun olacağını belirtti. Ayrıca oyun için hazırlanan eski modların da çalıştığını belirtelim.

Aşağıdaki videodan 1:21:00 dan itibaren izlerseniz, The Elder Scrolls V:Skyrim Special Edition’a ait olan videoyu bulabilirsiniz.

Special Edition PC, PS4 ve Xbox One platformlarına 28 Ekimde çıkışını yapacak. Son olarak Legendary Edition sürümüne sahip PC kullanıcılarının yenilenen Skyrim’e ücretsiz sahip olacaklarını da belirtelim.

Google Pixel’den Akıllı Telefon Devrimi!