Elden Ring’in Efsanevi Kılıcına Gerçekten Sahip Olabilirsiniz

elden ring

Elden Ring‘in ünlü silahlardan biri olan Dark Moon Greatsword’un replikası satışa sunuldu.

Dark Moon Greatsword’un replikası bir buçuk metre uzunluğunda ve reçineden yapılmış. Göründüğü kadar ağır değil. Tabii ki büyülü olduğunu gösteren parlak mavi renkle boyanmış. Kılıcın yanında duvara asmak için askı bulunuyor. Devasa replika kılıç cosplayer’lar için harika, koleksiyonerler için de eşsiz bir parça olsa da, 459 dolarlık fiyata sahip. Bu yüzden ürün sosyal medyada fiyat konusunda biraz eleştirildi. Söylenenlere göre yakın zamanda farklı bir markadan da Elden Ring figürü haberi alabiliriz.

Elden Ring’in DLC’si Shadow of the Erdtree ise 21 Haziran 2024’te PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek. Ek paket ön sipariş verilebiliyor. FromSoftware’ın patronu Hidetaka Miyazaki’nin açıklamasına göre Shadow of the Erdtree, şirketin şimdiye kadar yaptığı en büyük ek paket olma özelliğine sahip. DLC’nin konusu George R. R. Martin’in oyunun çıkışından önce yazdığı hikayeye dayanıyor. Ek pakette 10’dan fazla yeni boss, 8 yeni silah çeşidi, zehirli bölge ve tabii ki Malenia kadar zor olan yeni bir boss yer alıyor. Elden Ring’i oynayanlar Malenia’nın ne kadar zorlu ve kök söktüren boss olduğunu iyi bilir. Shadow of the Erdtree’nin haritası Limgrave bölgesinden biraz daha büyük olacak.

elden ring

From Software oyunlarıyla oldukça haşır neşir olan biri olan Lance McDonald’a göre yapımcı stüdyo en başta Elden Ring için iki farklı DLC planladı. McDonald, şirketin bu eklentileri satmak için Season Pass düşündüğünü, fakat planın Shadow of the Erdtree ek paketiyle birlikte çöpe atıldığını iddia etti. From Software’in neden orijinal planı iptal ettiğini bilinmiyor. Fakat Shadow of the Erdtree’nin ayrı ayrı çıkacak iki küçük eklenti ve Season Pass’a göre çok daha avantaj sağladığı söyleniyor. Benzer bir durum Bloodborne için de yaşandı. Normalde Bloodborne’a da iki farklı eklenti çıkarılması düşünülmüş, ancak The Old Hunters isimli büyük ve tek eklenti çıkmıştı.

POCO C65 Raflarda Yerini Aldı!