Elden Ring DLC’si Shadow of the Erdtree’nin çıkış tarihi belli oldu

123 11

Geçtiğimiz sene piyasaya çıkan Elden Ring, kısa süre içinde ortalığı kasıp kavurdu ve oldukça sevildi. Elden Ring’in çıkmasının üzerinden 1 yıl geçti ve oyuncular yapıma genişleme paketinin gelip gelmeyeceğini merak ediyordu, kısa süre önce Shadow of the Erdtree isimli DLC açıklandı. Son gelişmelere göre DLC için biraz daha beklemek gerekecek. Shadow of the Erdtree bu yıl çıkmayacak görünüyor.

Elden Ring yılın oyunu ödülünü kaptı ve 20 milyon üzerinde satış başarısı gösterdi. Böylesine sevilen bir oyuna ek paket gelmemesi gibi bir durum pek söz konusu olamazdı. From Software, Shadow of the Erdtree isimli DLC’yi açıkladı. Lands Between’deki macera devam edecek, fakat DLC’nin tam içeriği hakkında henüz bir bilgi yok. Ancak diğer yandan From Software’ın başka bir oyunu, Shadow of the Erdtree’nin çıkış tarihini ortaya çıkardı.

elden ring

From Software, Armored Core 6 üzerinde çalışıyor. Ortaya çıkan sızıntıya göre herhangi bir terslik olmazsa, Armored Core 6 eylül veya ekim ayında piyasaya sürülecek. Buraya kadar herhangi bir şey yok. Fakat sızıntı kaynağı, Armored Core 6’nın Elden Ring’in DLC’sinden önce çıkacağını belirtiyor. Oyun stüdyosunun planı en başta Armored Core 6 sonra Shadow of the Erdtree şeklinde. Bunu göz önüne alırsak, o zaman Shadow of the Erdtree’nin çıkması en erken bu sene sonunu bulacak. İyi ihtimalle belki kasım veya aralık civarında ek paketi görebiliriz. Ancak 2024 başlarında çıkması daha olası görünüyor.

Elden Ring, Bandai Namco’nun şimdiye kadar en hızlı satan oyunu oldu. 2022’de Amerika’da Call of Duty: Modern Warfare II’den sonra en çok satan 2. oyun olmayı başardı.

Samsung katlanabilir telefon pazarını domine ediyor