El Bombası Gibi Telefon: LG G4

lg g4

Güney Koreli üreticinin merakla beklenen telefonu için raporlar arka arkaya yayınlanıyor.

Bu aralar LG G4’le alakalı ilgi çekici haberler ortaya çıktı. Kısa bir süre önce yayınlanan bir rapora göre G4 metal kasa olmayacak.

Bunun en büyük sebebi ise metal kasa için değişecek olan üretim sistemi ve kısıtlı zaman. Ne olursa olsun LG Mobile Şefi Cho Juno, G4’ün önceki modellerden daha farklı olacağını yerel medyaya söylemişti.

Yani karşımızda farklı bir amiral gemisi olacak. Bazı analistler de aynı fikir etrafında toplanıyor. Son yayınlanan makaleye birlikte bakalım.

Korea Herald’ın taptaze raporuna göre analistler G4’ün şirketin rakipleri üstünde hâkim olmasına yardımcı olacağına inanılıyor.

lg g4

Özellikle de Çinli üreticiler karşısında. Kiwoom Securities’in öngörü raporunda LG G4’ün oyun değiştirici olacağı ve pazarda dinamikleri etkileyeceği tahmin ediliyor.

Gelelim diğer bir detaya yani çıkış tarihine. Hatırlarsanız biraz eski tarihli bir raporda LG G4’ün Nisan ayında tanıtılabileceği yazılmıştı.

Tedarik zincirinden isimsiz bir kaynak Nisan ayını yeniden işaret etti. Kaynağa göre LG zamanı daha da uzatmak istemiyor. LG G4’ü biraz daha beklemekte fayda var.

Liu Kang, Mortal Kombat X’te!