LG G4 Pro’nun Kasası sızdı!

lg g4 pro kasası

Güney Koreli teknoloji devi LG’nin yeni model telefonu G4 Pro’sunun kasası ortaya çıktı. Konuyla ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Kasaya geçmeden önce G4 Pro ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşalım. LG G4 Pro‘da 5,8 inç boyutunda QHD: yani “2560×1440” çözünürlüğünde bir ekran kullanılacak.

Bu ekranın G4‘ün ekranı ile aynı özelliklere sahip olacağını sizlere söyleyebiliriz. LG G4 Pro‘nun en önemli özelliği ise Snapdragon 820 yongaseti olacak.

Sektörde ilk kez Snapdragon 808 kullanan LG’nin; Snapdragon 820′yi de ilk kullanması oldukça mantıklı gözüküyor. LG G4 Pro’da ayrıca 4 GB Ana bellek ve 32/64 GB dâhili depolama alanı özelliklerine de sahip.

lg g4 pro kasası

Diğer en önemli yeniliklerden birisini de kamerası. LG G4 Pro; 27 megapiksellik kamerasıyla Kullanıcıların karşısına çıkacak. Tasarım anlamında ise G4’ün biraz daha büyüğü olacağını sizlere söyleyebiliriz.

Batarya tarafında ise net bir bilgi yok; ama gelen sızıntılara göre 3600 mAh bataryanın telefona güç katacağını sizlerle paylaşabiliriz. LG; bu yıl bitmeden yeni nesil bir amiral gemisi telefonu daha tanıtacağa benziyor.

Samsung’un Galaxy Note 5‘inin karşısına daha güçlü bir telefonla çıkmanın planını yapan LG; G4 Pro ile yola devam edecek gibi gözüküyor. Haberde paylaştığımız görsel de LG G4 Pro’nun kasasıyla ilgili. Telefonun çıkış tarihi ise şimdilik bilinmiyor.

Facebook’un gerçek isim politikası “Kızılderililer”‘e tosladı