LG G4 Beklentilerin Altında Gelecek

lgg4on1

Güney Kore merkezli dünyaca ünlü şirket LG yeni amiral gemisi LG G4 için oldukça iddialıydı. Ancak insanların beklentilerini karşılayamayacak gibi gözüküyor.

lgg4

LG G3 ile büyük bir başarı yakalayan şirket yeni amiral gemisi G4 ile başarı çizgisini aynı doğrultuda devam ettiremeyecek.Analistlere göre G3’te gösterilen başarı yeni amiral gemide görülmeyecek.

lgg41

LG, G2 ve G3’ün fiyatlarıyla kullanıcıyı kalbinden vurmuştu.Piyasadaki aynı donanıma sahip diğer telefonlara göre daha düşük bir fiyatla satışa çıkan cihazlar ile büyük bir kazanç elde edilmişti.LG yeni telefonu G4 için çok umutlu.28 Nisan tarihinde tanıtılacak telefon için analistler aynı şeyleri söyleyemiyor.Seul merkezli IBK Yatırım ve Menkul Kıymetler şirketinin analistlerine göre LG G4, G3 cihazının 10 milyonluk satış rakamı altında kalabilir.Analistlerin böyle düşünmesinin nedenlerinden bir tanesi Samsung’un daha çok taze olan Galaxy S6 ve S6 Edge cihazları.Seneyi güzel bir başlangıç yapan Samsung yeni amiral gemileriyle oldukça popüler oldu.

Bu da LG G4’ün satış rakamlarını kötü etkileyecek gibi gözüküyor. Bir diğer neden ise G4’ün işlemcisi oluyor.Cihazda kullanılacak işlemci henüz kesinleştirilemesede yüksek bir oranda Snapdragon808 ile geleceği söyleniyor.Eğer şirket Snapdragon808 ile kullanıcının karşısına çıkacak olursa, tüketiciler ısınma problemlerinden yakınacak gibi duruyor.LG G Flex 2 modelinde Snapdragon 810 işlemciyi kullanan şirket yeni çıkacak telefonunda büyük bir hata yapabilir.

Microsoft ve Yahoo Neye Ortak Oldu?