LG G4 Kullanıcılardan Beklenen İlgiyi Görmedi

LG G4 11

Geçtiğimiz hafta düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtılan LG G4’ün kullanıcılardan yeterince ilgi görmediği ve beklentileri karşılayamayacağı söyleniyor

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4‘ün başarılı olması için sıkı bir çalışma yürüten Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, telefonu en ideal zamanda piyasaya sürmek için ince planlamalar yaptı. Yeni amiral gemisi akıllı telefonunu Samsung ve HTC gibi güçlü rakipleriyle aynı dönemde piyasaya sürmek istemeyen LG Electronics, MWC 2015’i es geçti ve yeni telefonunu geçtiğimiz günlerde düzenlediği ayrı bir etkinlikle resmi olarak tanıttı.

lgg4

Ancak LG Electronics‘in tüm çabalarına rağmen LG G4 beklenen çıkışı yapamamış gibi görünüyor. Güney Kore basınında yer alan yeni haberler, LG G4’ün kullanıcılardan beklenen ilgiyi görmediğini ve telefonun satışlarının LG Electronics’in beklentilerinin altında kalacağını gösterdi. Yeni telefonunun LG G3’e kıyasla yüzde 20 daha fazla satmasını beklenen LG Electronics, yıl sonuna kadar 12 milyon G4 satmayı amaçladığını açıklamıştı.

Konu hakkında fikir beyan eden analistler de LG G4‘ün beklentilerin altında kalacağı yönünde hemfikir durumdalar. Donanımsal özellikler bakımından son dönemde piyasaya sürülen Samsung Galaxy S6 gibi üst düzey akıllı telefonların altında kalan G4’ün yıl sonuna kadar en fazla 7.7 milyon satabileceği söyleniyor. 5.8 milyon satan LG G3’le kıyaslandığında bu rakam hiç fena olmasa da, alınacak sonuç LG Electronics’in beklentilerinin çok altında kalacak gibi görünüyor.

Meizu MX5’ten İlk Görüntüler Sızdırıldı