LG G4 Nasıl Bir Telefon Olacak?

LG G4 Nasıl Bir Telefon Olacak?

Güney Koreli teknoloji devi LG’nin yeni amiral gemisi telefonu G4 olacak. Söylentilere göre LG’nin G4’ü bir hayli dikkat çekecek.

Bugünün erken saatlerinde LG’nin G4’ü ile ilgili yeni bilgiler elde ettik. LG G4’te; Snapdragon 810 yongasetini kullanılacak. Hatta LG; Snapdragon 810 yongaseti ile ilgili bir çalışma da yapmış –Yani yongasetinin aşırı kullanım sonrası ısınmasının önüne geçilmesi- İddialara göre LG; G4’ü MWC 2015 yani “Mobil Dünya Kongresinde” tanıtmayacakmış.

Bunun da bir sebebi olmalı. Diğer iddialı ürünlerin LG’nin G4’ünün önüne geçmesi. LG, G4 ile farklı bir cihaz tasarlamak istiyor. Samsung, Sony, HTC de üst seviye ürünleriyle LG G4’ün önünü kesmek istiyor.

LG G4 Nasıl Bir Telefon Olacak?
LG G4 Nasıl Bir Telefon Olacak?

 

Her sene mobil cihazlardaki rekabet giderek kızışıyor. LG G4 geçen yıl G3’ünde 2K yani bir diğer adıyla QHD çözünürlüğü kullanmıştı.

Bu çözünürlük de şu: “2560×1440” Yeni telefonla LG; 3K çözünürlüğü kullanıcılara sunmak istiyor. Bu bilgileri My LG Phones sitesinden aldık. Bakalım LG, G4’üyle istediği başarıyı yakalayabilecek mi?

Siber Saldırganlar Suriye ile İlgili Haber Merakını Kullanıyor