Ekrem İmamoğlu Koronavirüse yakalandı: Twitter’dan duyurdular! (Video)

Ekrem İmamoğlu Koronavirüse yakalandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Koronavirüse yakalandı. Aniden ortaya çıkan onun bu hastalığı şaşkınlık yarattı. İşte konuyla alakalı tüm detaylar.

Türkiye’nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu koronavirüse yakalandı. Twitter üzerinden hastalığı duyuruldu ve kendisi de bir video çekti. Yaptığı konuşmada, Covid 19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şu an iyi, ilgi gösteren herkese teşekkürler.” ifadesine yer verdi. Hemen aşağıda yer alan videodan yaptığı açıklamalara bakabilirsiniz.

Ekrem İmamoğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Dünya genelinde 40 milyon civarında insana bulaşan ve 1 milyon 200 binden fazla insanın ölümüne neden olan pandemi, tanınmış isimleri de bulmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok siyasetçi hastalıkla mücadele etmek zorunda kalmıştı.

Ekrem İmamoğlu Koronavirüse yakalandı

Geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı ve İngiltere Başbakanı koronavirüse yakalandıklarını açıklamıştı. Ayrıca Dünya genelinde de birçok kişiye hastalık bulaştı. Türkiye’den de tanıdık isimler bu hastalıkla mücadele etmek zorunda kaldı. Bunlardan birisi de Ekrem İmamoğlu oldu.

Bugün ateşinin 38 dereceye kadar çıkması üzerine hastaneye giden İmamoğlu, test yaptırdı. Kendisinin her hafta mutlaka test yaptırdığını söyleyen İBB Başkanı, bu defa pozitif çıktı. Videoyu izlediğinizde yüzünün solgun olduğunu ve biraz yorgun düştüğünü görmeniz mümkün.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Sağlık Bakanı tarafından İstanbul’da yapılan toplantıya çağrılmamıştı. Bunun hemen üzerine böyle bir gelişme yaşanması tuhaf bir tesadüf oldu. Ekrem İmamoğlu tarafından yayınlanan ve hastalığını açıkladığı video hemen aşağıda yer alıyor. Detayları, kendisi video üzerinden anlattı.


Yorumlar kapatıldı.