Sharp Aquos S3 High Edition tanıtıldı

sharp aquos s3 high edition

Japon teknoloji devi Sharp, geçtiğimiz Mart ayında tanıttığı Aquos S3 modelini güncelledi. Sharp Aquos S3 High Edition, yenilenen donanımı ve fiyatı ile dikkat çekiyor.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Sharp, ince çerçeveli tasarım çizgisine öncü olan ilk firmalardan biri. Japon teknoloji devi, Aquos serisi modelleriyle sektöre yeni bir soluk getirmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz Mart ayından tanıtılan Aquos S3 de kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görmüştü.

Sharp Aquos S3 High Edition uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

Geçtiğimiz Mart ayında satışa sunulan Aquos S3, Snapdragon 630 yonga setinden güç alıyordu. Sistemini 6GB RAM ile destekleyen telefonun en çok dikkat çeken yanı ise 6 inçlik ekranıydı.

Sharp sürpriz bir hamleyle Aquos S3’ü yenileme kararı aldı. Yenilenen model geçtiğimi gün Sharp Aquos S3 High Edition ismi ile tanıtıldı.

Sharp Aquos S3 High Edition, gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 660 yonga setinden alıyor. RAM miktarı da High Edition’da 6GB’tan 8GB’a yükseltilmiş durumda. Ayrıca telefona kablosuz şarj özelliği de eklenmiş.

sharp aquos s3 high edition

Neyse ki bu özellikleri fiyata yansıması o kadar yüksek bir banttan gerçekleşmiyor. Sharp orta segmentteki yeni modelini 470 dolardan satışa sunacak. Benzer özelliklere sahip diğer orta segment modellerin çok daha yüksek etiketlere sahip olduğunu biliyoruz. Elbette bu paralara OnePlus ya da Xiaomi gibi markaların amiral gemisi seviyesinde telefonlar sattığını da göz ardı etmemek gerekiyor.

J3 ve J7 2018 tanıtıldı