Einhell TE-AG 18/115 Li-Solo akülü avuç taşlama makinesi kullanıyoruz

kolay1

#İŞBİRLİĞİ

Einhell’in taşlama ve kesim gibi işlemleriniz için hazırladığı Einhell TE-AG 18/115 Li-Solo Akülü Avuç Taşlama makinesi, pil ve diskle birlikte toplamda 2 kilonun üzerinde bir ağırlığa sahip. Tabii yüksek kapasiteli pil kullanırsanız ağırlık da artacaktır. Yine de şunu belirtelim ki bu ürün, sınıfının en hafif ürünü olarak lanse ediliyor.

Einhell TE-AG 18/115 Li-Solo akülü avuç taşlama makinesi kullanıyoruz

Cihaz, yumuşak başlama(Soft start) ve yeniden başlama gibi özelliklere sahip. Böylece güvenli kullanım mümkün. Ayrıca 3 farklı pozisyonda konumlandırabileceğiniz kolu sayesinde de daha rahat ve sağlam kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Ürünün montajı ve kullanımı çok kolay.

Einhell TE-AG 18/115 Li – Solo’nun kutusundan pil ve diskler çıkmıyor. Bunları ayrıca satın almanız gerekiyor. Metal mi keseceksiniz yoksa ahşap mı? İhtiyaçlarınız doğrultusunda disk alımı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca ürün, Einhell’in Power X-Change akü sistemine üye. Yani Einhell’in diğer pek çok cihazında kullanılabilen pilleri bu cihazda da kullanabilirsiniz.

Bir diğer detay ise, bu ürünün modifiye edilebilir bir yapıda geliyor olması. Yani örneğin, eğer isterseniz bir elektrikli testere aparatı alabilir ve cihazınızı portatif bir elektrikli testereye çevirebilirsiniz. Einhell’in bu tarafta da uyumlu, tamamlayıcı nitelikte çözümleri bulunuyor.

TE-AG 18/115 Li-Solo, ülkemizde 235 TL fiyat etiketiyle bulunabiliyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

1500 TL’nin altında alabileceğiniz akıllı telefonlar – Temmuz 2019