EA Motive, bir Iron Man oyunu üzerinde çalışıyor

https://www.google.com/search?q=EA+Motive+is+working+on+a+single-player+Iron+Man+game&sxsrf=ALiCzsaU6_d_E27KT8589mZtbhWXQ61vYA:1663696341499&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjtxsvr96P6AhXbSvEDHXjKBygQ_AUoBHoECAEQBg&biw=1280&bih=601&dpr=1.5#imgrc=wbvrHCRIQJJPfM

EA Motive Studio’su, Dead Space oyununun yeniden uyarlamasına son rötuşları yapıyor, ancak şimdiden diğer projelere başladı bile. EA, Motive’in bir Iron Man oyunu yapmak için Marvel ile birlikte çalıştığını duyurdu. İşte detaylar.

Başlık erken geliştirme aşamasında olmasına rağmen, şirket birkaç ayrıntı geldi. Oyun orijinal bir hikayeye sahip tek oyunculu, üçüncü şahıs, aksiyon-macera oyunu olacak. EA Motive yaptığı açıklamada, “Gerçekten Iron Man olarak oynamanın nasıl bir şey olduğunu hissedebileceksiniz” ifadelerini kullandı.

ea motive

Proje üzerinde çalışan Motive ekibine, geçen yılki şaşırtıcı derecede başarılı Marvel’in Galaksinin Koruyucuları’nda karşımıza çıkan kıdemli yapımcı olan Olivier Proulx liderlik edecek. Proulx ayrıca Marvel Avengers’ın tek oyunculu tarafında da çalıştı ve bu nedenle Iron Man’e yabancı değil. “Kendimize ait diyebileceğimiz yeni ve benzersiz bir hikaye yaratmak için harika bir fırsatımız var.

Marvel, bizi yeni bir şey yaratmaya teşvik ediyor,” ifadelerini kullanan Proulx oyun severlerin beklentilerini karşılayacaklarının altını çizdi. EA Motive, Iron Man oyununun birlikte yapacakları birkaç oyundan ilki olduğu için Marvel ile ortaklığının başlangıcını işaret ettiğini söyledi. Söylentiler, bunlardan birinin bir Kara Panter oyunu olduğunu gösteriyor. Bu yıl oyun severler için oldukça heyecanlı bir yıldı diyebiliriz. Zira tüm oyunların farklı versiyonları ve yenilenmiş sürümleri gelmeye devam etti. Bu kapsamda Marvel oyunu da heyecan verici olacak.

Sensormatic , yoluna Securitas Technology ismiyle devam edecek