E3 2018’in en iyi oyunları

e3 2018

#İŞBİRLİĞİ

Geçtiğimiz ay gerçekleşen E3 2018 etkinliğinde sahne alan en iyi oyunlar belli oldu. Etkinlikteki en iyi oyunların seçildiği Game Critics Awards listesi geçtiğimiz gün açıklandı.

Bilindiği üzere her E3 etkinliğinden sonra, fuarda boy gösteren yapımlar arasından en iyileri seçiliyor. Fuarın bitiminden sonraki 3 hafta içerisinde, eleştirmenler tarafından yapılan oylama ile etkinliğin en iyi oyunları belirleniyor. Bu yıl gerçekleşen E3 2018 sonrasında da Game Critics Awards listesi nihayet belli oldu.

Listeyle ilgili detaylara geçmeden önce şu bilgilendirmeyi de yapalım. E3 2018’de gösterilen bir oyunun Game Critics Awards listesine dahil olabilmesi için, fuarda en az 5 dakikalık oynanabilir bir demo ile sahne alması gerekiyor.

Yani bir diğer değişle, sadece duyurusu yapılan ya da 1 – 2 dakikalık Gameplay videoları ile ziyaretçilerin karşısına çıkan oyunlar bu sıralamaya dahil edilmiyor.

Bu doğrultuda, The Last of Us Part 2, Beyond Good and Evil 2, Devil May Cry 5, Fallout 76, Gears 5, Just Cause 4 ve Wolfenstein Youngblood gibi yapımların değerlendirme kapsamında tutulmadığını belirtmek gerekiyor.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri E3 2018 etkinliğinin en iyi isimleri ile başbaşa bırakalım.

İşte E3 2018’in en iyileri!

En iyi PC oyunu

Anthem

Anthem (Bioware)