E3 2017 fuarının en iyileri belli oldu!

e3 1

#İŞBİRLİĞİ

13-15 Haziran tarihleri arasında Los Angeles’ta gerçekleşen E3 2017 interaktif oyun ve eğlence fuarının en iyileri belli oldu. İşte konu hakkındaki detaylar.

E3 2017 interaktif oyun ve eğlence fuarının en iyilerinin seçildiği Game Critics Awards’ın sonuçları belli oldu. Birçok kategoride 100’ü aşkın ürünün yarıştığı listede, belli başlı oyunlar öne çıktı.

Bilindiği üzere bu seneki E3, 13-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleşmişti. Fuarda Sony, PlayStation 4 için yayınlanacak olan exclusive oyunları ile dikkat çekerken, Microsoft ise bu senenin sonlarına doğru satışa sunacağı yeni konsolu Xbox One X ile ilgi odağı olmuştu.

Peki onlarca oyunun sahne aldığı bu seneki E3 etkinliğinde en iyi oyunlar hangileriydi? Her sene olduğu gibi bu sene de oyun eleştirmenleri bir araya gelerek E3’ün en iyilerini belirlediler. Elbette dip not olarak belirtelim, bir oyunun E3’te en iyiler arasına girebilmesi için fuarda oynanabilir bir demo gösterilmesi gerekiyor. Örneğin Beyond Good & Evil ya da The Last of Us Part 2 gibi sadece tanıtım videosu yayınlayan oyunlar bu oylamanın dışarısında tutuluyor.