Çentiksiz tam ekranlı akıllı telefonlar

çentiksiz tam ekranlı akıllı telefonlar

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon sektöründeki yeni trend çentiksiz tam ekranlı akıllı telefonlar. Peki uçtan uca ekranla gelen bu modeller hangileri? İşte konunun detayları.

2017, akıllı telefon sektörü açısından önemli bir yıl oldu. Çünkü 2017’de satışa sunulan akıllı telefonlarda tasarım anlamında önemli değişiklikler mevcuttu. İnce çerçeveler ve genişleyen ekran alanı, sektörün yeni trendi olmaya başlamıştı.

Nitekim 2018 ile birlikte bu trend iyiden iyiye yayıldı. Özellikle Apple’ın iPhone X modelinde tercihlediği çentikli tasarım çizgisi, pek çok üretici tarafından da benimsendi. 2017’de sadece iPhone X’te gördüğümüz çentikli tasarım, 2018’de onlarca modelde karşımıza çıktı.

Fakat akıllı telefon sektöründeki değişim rüzgarları tam olarak dinmiş değil. Keza üreticiler çentikli tasarım çizgisini de aşarak çentiksiz tam ekranlı akıllı telefonlar geliştirmeyi başardılar. Kameranın ve sensorlerin bir kızak vasıtasıyla kasa içerisine gizlendiği bu tasarım çizgisi şimdilik olumlu tepkiler alıyor. Peki çentiksiz tam ekranlı akıllı telefonlar hangileri? Bu yazımızda satışa sunulmuş ve yakın zamanda satışa sunulacak olan çentiksiz tam ekranlı akıllı telefonlar listesi ile karşınızdayız. (Liste için diğer sayfaya geçiniz)