Drake hakkında şaşırtıcı iddia

Drake hakkında şaşırtıcı iddia

Rapçi Drake çok ilginç iddialar ile gündeme oturdu. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Drake acı sos yüzünden yasal olarak sorun yaşıyor olabilir. Too Much Hot Tea adlı bir dedikodu hesabına göre, rapçi birkaç hafta önce isimsiz bir Instagram modeliyle ilişkiye girmiş. Birlikte bir partiye katıldıktan sonra, kadın, ünlü rapçi ile yaşadıklarını anlattı. Ancak kadının görünüşe göre, ünlü rapçi genç kadını kasten hamile bırakmaya çalışmış. İddialara göre ilişkiden sonra da kadını kovmuş.

Drake hakkında şaşırtıcı iddia

TikTok kullanıcısı, Drake’in kendisine daha buluşmanın başında gizlilik sözleşmesi imzalattığını da belirtti. Drake’in “Çocuk yapmak ister misin?” diye sorduğunu ve ardından cinsel ilişkiye girdiklerini anlatan kadın şunları söyledi: Korunmayı reddetti, bu biraz tuhaf geldi ama o an akışına bıraktım. Telefonu ile rapçinin fotoğrafını çeken kadın daha sonra güvenlik tarafından kovulmuş. Bu garip olaylar karşısında ne yapacağını bilemeyen genç kadın çareyi sosyal medyada olayları duyurmakta bulmuş.

TikTok kullanıcısı, yalan söylemediğini ve rapçinin videosunu Instagram hesabında paylaştığını belirtti. Instagram hesabı kilitli olan kadının bahsettiği video henüz gün yüzüne çıkmadı. Ünlü rapçi bu değişik skandal olayıyla tekrar gündeme gelebilir. 2022 yılının en ilginç olayları arasında yer alan durum rapçinin hayranları tarafından da tepki topladı. Bu kapsamda hayranlar tepkilerini sosyal medyada belirttiler desek yanlış olmaz.

The Witcher: Blood Origin yıldızları “garip” seks sahneleri hakkında konuştu