Uncharted 5’te Nathan Drake olmayabilir!

Uncharted 5’te Nathan Drake olmayabilir

Uncharted 5’te Nathan Drake olmayabilir.

Naughty Dog’ın yun dünyasına kazandırdığı Efsane serisi Uncharted ile ilgili Yapımcı Firma tarafından yeni açıklamalar geldi.

Şu an için Uncharted 4’ün yapımına odaklanan Firma, daha önce Uncharted 4’ün serinin son Oyunu olduğunu dile getirmişti.

Bu konuyla ilgili olarak daha detaylı açıklama yapan Oyunun Kreatif Direktörü Neil Druckmann: “Aslında Uncharted bir Sony markası.

Yani oyunun devamı yapılabilir. Uncharted 5’in olması tamamen Sony’e bağlı. Ancak Nathan Drake’in hikâyesi burada son buluyor.

Uncharted 4’ün hikâyesine bakacak olursak olası bir devam Oyunu için Nathan Drake’in yer alması oldukça zor” şeklinde konuştu.

Bu açıklamalarla Oyuncuların kafasında soru işaretine yol açan Druckmann, acaba Nathan Drake’in Oyunun sonunda öleceğine mi işaret etmiş olabilir?

Ya da artık bu koşuşturmalardan yorulan Nathan Drake, elini eteğini çekip inzivaya mı çekilecek? Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

PlayStation 4 sahiplerinin büyük heyecanla bekledikleri Uncharted 4 ertelenme sorunları ile de gündemden düşmüyor.

Naughty Dog; Uncharted 4’ün bir kez daha ertelendiğini duyurdu. PlayStation 4 için Özel olarak geliştirilen Oyunun, beklenen yeni Çıkış Tarihi 26 Nisan oldu.

Uncharted 4’ün Mart ayında sunulması bekleniyordu; ancak Naughty Dog, Oyunun üzerinde biraz daha çalışılması gerektiğini ifade etti. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Tesla’nın Sürücüsüz Araçları 2018’de Yollarda