Diablo 3 Oyna Hızlı Büyü

diabloön

Blizzard’ın son oyunu Reaper of Souls, geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Diablo 3’ün aldığı kötü yorumlardan sonra günah çıkarma olarak hazırlanan ek paket, oyun eleştirmenleri ve Diablo hayranları tarafından iyi notlar aldı.

Diablo hayranlarının talepleri üzerine oyunu elden geçiren Blizzard, daha karanlık oynanabilir ve ilginç bir ek paket hazırlamıştı. Eski oyuncuları geri çekmek yeni oyuncuları da kazanmak isteyen firma, çeşitli kampanyalar düzenliyor. Diablo 3 oynayan herkes, artık oyunda daha rahat para, silah ve kıyafet bulunduğunu anlatıyor.

diablo

Daha öncede, parasını veren herkes oyundaki açık artırma platformundan silah alabiliyordu. Bu sistemin kapanmasıyla birlikte Blizzard, ekosistemini tekrar kuruyor. Eğer elinizde Diablo 3 varsa ve oyunu küsenlerdenseniz, bir şans daha vermek için tam zamanı. Blizzard bu hafta sonu boyunca Diablo 3’de % 50 daha fazla tecrübe puanı kampanyası başlattı. Eski karakteriniz geliştirmek ya da yeni karakterler açmak için bu hafta sonu iyi bir seçim olacak. Blizzard bu tarz özel etkinlikleri her hafta sonu düzenlemeye devam edecek.

Kaspersky Lab Siber Tehdit İnteraktif Harita’yı Çıkardı