Amazon’dan Akıllı Alışveriş Listesi: Amazon Dash

amazonön

 Alışverişe gittiğinde, ihtiyacı olanlar dışında her şeyi alanlardansanız marketlerin satış tuzaklarına düşüyorsunuz demektir. Alışveriş listeleri bu tarz tuzaklardan kurtulmak için ideal.

Ama bu listeyi hazırlamak ve kaybetmemek gerekiyor. Alışveriş listelerini sevmeyenler için Amazon ilginç bir ürün yapmış. Amazon Dash adlı cihaz, sizi alışveriş listesinden kurtarıyor. Çünkü, bu ürün sayesinde alışverişe çıkmanıza gerek kalmıyor. İnternet alışverişleriyle teknoloji birleştiren cihaz, ses alıcısı ve barkot okuyucusuna sahip. Ses kaydedicisine söylediğiniz ürünler, cihaz tarafından bilgisayara aktarılıyor.

amazon

Amazon’un, Fresh adlı marketine girdiğinizde Dash’e söylediğiniz ürünlerin sizin için seçilmiş ve satışa hazır halde buluyorsunuz. Basitçe, gün içerisinde aklınıza gelen tüm ürünleri cihaz sizin için buluyor ve topluyor. Direkt satın almak için de evinizde bulunan ürünlerin barkodunu çekmeniz lazım. Bir ürünün barkodunu çekerseniz, cihaz otomatik olarak alışverişi yapıyor ve istediğiniz ürünler 1 gün içerisinde evinize geliyor. Ürün şimdilik, Seattle, Los Angeles ve San Francisco’da hizmet veriyor.

Titanfall’un Xbox 360 Versiyonundan Yeni Detaylar