Apple Watch Series 7 render görüntüleri sızdı

Apple Watch Series 7 render görüntüleri sızdı

Haberci John Prosser, gelecek nesil Apple Watch tasarımının neye benzeyebileceğine dair bir fikir vermek için bir kez daha konsept sanatçısı Ian Zelbo ile birlikte çalıştı. Watch Series 7’nin, Apple’ın tüm önceki modellerde görülen kavisli olanlar yerine düz kenarlı akıllı saat serisine büyük bir yeniden tasarım getirmesi bekleniyor. Karşınızda Apple Watch Series 7.

Apple’ın bu yılın sonlarında yeni bir model piyasaya sürüldüğünde Apple Watch’a bir yeniden tasarım getireceği söylentisi mevcuttu. Jon Prosser’in yeni videosuna göre, Apple Watch Series 7 düz kenarlara ve yeni bir yeşil renge sahip olacak. Doğruysa tasarım iPhone, iPad ve iMac’te gördüklerimizle daha yakından eşleşirdi. Raporlara göre, aynı düz tasarımın bu yıl yeniden tasarlanan MacBook Pro’ya da gelmesi bekleniyor.

Apple Watch Series 7 render görüntüleri sızdı

Apple Watch Series 7’nin, ilk Apple Watch tarafından tanıtılan daha yuvarlak görünüm yerine düz kenarlara sahip olacağı iddia ediliyor. Bununla birlikte, genel şekil, daha geleneksel saatler gibi dairesel olmaktan ziyade hala kare şeklinde. Yeni görseller, daha standart siyah, beyaz, mavi ve kırmızı renkli boya işlerinin yanı sıra iPhone 12 ve en yeni iPad Air ile eşleşen nane yeşili renkli bir Apple Watch’u da gösteriyor.

Apple Watch Series 7 render görüntüleri sızdı

Daha küçük 40 mm modelde aynı 1.57 inç ekrana ve 44 mm sürümde 1.78 inç ekran gelecek. Ekran, geçmiş yıllarda olduğu gibi çerçeveye doğru kıvrılıyor gibi görünüyor. Apple’ın kan şekeri seviyelerini ölçen bir optik sensör getireceğine dair söylentiler olsa da, daha fazla spesifik ayrıntı henüz yok. Ayrıca daha iyi performansa sahip güncellenmiş bir S7 yonga seti de bekleniyor.

Redmi Note 10 5G serisi 26 Mayıs’ta piyasaya sürülecek