Dominos artık GPS pinlerini kullanarak her yere pizza teslim edebiliyor

Dominos artık GPS pinlerini kullanarak her yere pizza teslim edebiliyor

Canınız pizza çekiyorsa artık sabit bir adreste olmanıza gerek yok. Dominos, ABD’de, adından da anlaşılacağı gibi, haritaya bıraktığınız bir GPS iğnesine siparişinizi gönderecek olan bir Nokta Tespiti Teslimatı özelliği sunuyor. İşte tüm detaylar.

Plajda pizza yiyebilir veya futbol takımını sahadan ayrılmadan besleyebilirsiniz. Şirket, Engadget’a, sürücü güvenli bir şekilde kenara çekebildiği sürece, bir restoranın hizmet verdiği her yerde teslimatların yapılabileceğini söylüyor. O derece ki bir dağda yürüyüş dahi yapsanız Dominos artık oraya kadar siparişinizi getirebilecek.

Dominos artık GPS pinlerini kullanarak her yere pizza teslim edebiliyor

Siparişiniz için çevrimiçi ön ödeme yapmanız ve sürücünüzün durumuyla ilgili metin güncellemelerini kabul etmeniz gerekecek. Teslimatı yapan kişinin GPS konumunu normal teslimatlarda olduğu gibi takip edebilirsiniz. Ancak, sürücü geldiğinde nakit ödeme yapamazsınız. Tüm işlemlerden sonra teslim alma işlemini tamamlamak için telefonunuzda (bazı araç çağırma hizmetlerinde yaptığınız gibi) bir “görsel sinyal” açabilirsiniz.

Şirket, ABD’de GPS pin tabanlı teslimatlar sunan ilk “hızlı servis” restoran zinciri olduğunu iddia ediyor. Bu dar bir kategori ve Instacart gibi bazı teslimat uygulamaları en azından bir adres seçtikten sonra konumunuzu değiştirme seçeneği sunuyor. Sadece evinizden veya ofisinizden değil, neredeyse her yerden alabileceğinizi biliyorsanız, teorik olarak Domino’s’u seçme olasılığınız daha yüksek olacak.

Dominos, teknolojiyi sıklıkla bir pazarlama kancası olarak kullanıyor. Zaten arabanızdan pizza sipariş edebilir veya kendi kendine giden bir teslimat aracından yiyeceklerinizi getirebilirsiniz. Bu anlamda, Nokta Tespiti Teslimatı, şirketin stratejisinin yalnızca mantıklı bir uzantısı.

Elon Musk Neuralink deneyleri hakkında açıklama yaptı