Godzilla King of the Monsters için nefes kesen fragman!

maxresdefault 25

Önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Godzilla King of the Monsters için nefes kesen yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Yönetmen koltuğunda Michael Dougherty’nin yer aldığı Godzilla King of the Monsters için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Yayınlanan yeni tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

31 Mayıs 2019’da tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de gösterime girecek olan Godzilla 2 King of the Monsters, dünya üzerindeki devasa yaratıkların mücadelesini konu edinecek.

Hatırlanacağı üzere ilk filmde, Godzilla iki devasa titana karşı mücadele ediyordu. Devam filminde işlerin biraz daha karıştığını görüyoruz.

King Ghidorah ve Godzilla karşı karşıya

Godzilla King of the Monsters’ta Mothra, Rodan ve King Ghidorah’ı da görme şansına erişeceğiz. Özellikle King Ghidorah ve Godzilla arasındaki mücadelenin nefes kesmesi bekleniyor.

Kadrosunda Sally Hawkins, Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Kyle Chandler,Ken Watanabe, Ziyi Zhang, Charles Dance, Bradley Whitford ve O’Shea Jackson Jr. gibi isimleri barındıran yapımın gişede önemli bir başarı yakalamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan 2020 yılında vizyona gireceği belirtilen Godzilla vs Kong öncesinde, bu filmin bir mini final edasında geçebileceğini de söyleyelim.

Normalde King Ghidorah, Godzilla’nın en büyük ve en güçlü rakibi olarak lanse ediliyor. Hatta bir ara bu titanın Godzilla vs Kong filminde ana düşman olabileceği belirtilmişti. Fakat görünen o ki Godzilla vs Kong bambaşka bir hikayeye odaklanacak.

Nintendo Switch NES uygulaması güncellendi