Maleficent Mistress of Evil için yeni fragman

maxresdefault 29

2014 yılında vizyona giren Maleficent’ın devam film için merakla beklenen ilk tanıtım videosu yayınlandı. İşte Maleficent Mistress of Evil fragmanı ve diğer detaylar.

2014 yılında izleyicinin beğenisine sunulan Maleficent, Disney’in dünyaca ünlü klasiği Uyuyan Güzel’e farklı bir bakış açısı getirmişti. Bilindiği üzere Disney Uyuyan Güzel’i ilk defa 1959 yılında izleyiciyle buluşturmuştu. Uyuyan Güzel yani Aurora’nın uyumasına neden olan Maleficent yani Malefiz yıllardır kötü karakter olarak biliniyordu.

Fakat 2014 yılındaki uyarlama Maleficent’in aslında o kadar da kötü bir karakter olmadığını gözler önüne serdi.

Maleficent Mistress of Evil için yeni fragman

Maleficent Mistress of Evil’de Angeline Jolie bir kez daha Malefiz karakteriyle karşımıza çıkacak. Prenses Aurora karakterine ise Elle Fanning hayat vermeye devam edecek. 2019’un sonlarına doğru vizyona girmesi beklenen yapım için geçtiğimiz gün yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Dilerseniz yukarıdan yayınlanan tanıtım videosuna göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Filmin kadrosunda Michelle Pfeiffer, Ed Skrein, Juno Temple, Lesley Manville ve Sam Riley gibi son derece iddialı isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Joachim Rønning oturuyor. Film için açıklanan ilk vizyon tarihi Mayıs 2020’ydi. Fakat yapımcı şirket vizyon tarihini öne alarak filmin 2019 bitmeden izleyiciyle buluşmasına karar verdi.

Türkiye’de en çok izlenen 10 yabancı film