The Witcher 2. sezon yayın tarihi netleşti

netflix en çok izlenenler

Netflix’in popüler içeriklerinden biri olan The Witcher’ın yayın tarihi netleşmeye başladı. İşte The Witcher 2. sezon yayın tarihi ve konuya ilişkin diğer detaylar.

Uzun bir süredir ülkemizde de kurumsal olarak hizmet veren Netflix, pandemi şartlarına rağmen içeriklerine devam ediyor. Her ne kadar mevcut içeriklerin yeni sezonları biraz gecikmiş olsa da hiç çıkmamasından iyidir diye düşünüyoruz.

2019’un sonlarına doğru yayınlanan The Witcher dizisi de büyük beğeni toplamış ve uzun süre Netflix Top 10 listesinde zirveden inmemişti. Netflix, 2020’nin sonlarına doğru The Witcher’ın çekimlerine başlamış ve kısa bir süre önce de bitirmişti.

Çekimleri biten dizinin artık montaj aşamasına geçildi. İşin kötü yanı ise görsel efektlerin ön planda olduğu dizilerde montaj kısmının çok daha uzun zaman aldığı.

The Witcher 2. sezon yayın tarihi netleşti

Gelelim asıl soru işaretine. The Witcher’ın yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? Netflix eş CEO’su ve baş içerik sorumlusu Ted Sarandos konu ile ilgili kısa bir açıklamada bulundu. Sarandos yaptığı açıklamada dizinin yeni sezonunun 2021’in son çeyreğinde yayınlanacağı belirtti.

Yani The Witcher’ın 2. sezonu 2021’in Eylül ayından sonra yayınlanacak. Bu da ilk sezonun ardından 2 yıla yakın bir ara anlamına geliyor. Dileriz 3. sezon için de bu kadar beklemek zorunda kalmayız. Keza 2. sezonda Wild Hunt da ortaya çıkacak. Dolayısıyla dizi çok heyecanlı bir noktada sona erebilir. Bekleyip göreceğiz.

Mortal Kombat 2021 için 7 dakikalık video yayınlandı