Disney+ bir ‘Daredevil’ dizisi üzerinde çalışıyor

Disney+ bir 'Daredevil' dizisi üzerinde çalışıyor

Netflix sevilen dizi Darevevil’i üç sezonun ardından iptal ettiğinde hayal kırıklığına uğrayan Daredevil hayranlarının sevindirecek bir haber Disney+ tarafından geldi. İşte detaylar.

Variety’nin haberine göre Disney+, kör avukattan süper kahramana dönüşen Matt Murdock hakkındaki kendi dizisi üzerinde çalışıyor. Yayın hizmeti, dizinin yazımı ve yönetici yapımcılığı için ortak yazarlar Matt Corman ve Chris Ord ile anlaştı. Corman ve Ord, NBC askeri draması The Brave için ortak showrunner olarak görev yaptı ve ikili ayrıca casus draması Covert Affairs’i yarattı. Daredevil, geçen yılki WandaVision’dan başlayarak Disney+’ta gösterilen çok sayıda MCU oyununun yalnızca sonuncusu. Flama o zamandan beri Hawkeye, Moonknight ve Loki dahil olmak üzere altı Marvel şovu daha yayınladı ve bu yıl takip edecek çok daha fazlası var. Bu arada, Marvel karakterlerine dayanan bir dizi Netflix şovu, bu yılın başlarında akış platformunun kitaplığından tamamen ayrıldı.

Disney+ bir 'Daredevil' dizisi üzerinde çalışıyor

Daredevil Disney+ şovu hala çok erken aşamalarda – Variety, Marvel’in henüz resmi olarak bir şey açıklamadığını belirtiyor. Netflix dizisinde baş karakteri oynayan Charlie Cox, bu yılki Spider-Man:No Way Home’da karşımıza çıkmıştı. Vincent D’Onofrio, Disney’in Hawkeye’ında Kingpin’in Daredevil rolünü yeniden canlandırdı. Her iki oyuncu da Disney+’ın dizinin yeniden canlanması konusunda iyimser görünüyordu, ancak diziye geri dönüp dönmeyecekleri belli değil. D’Onofrio, Marvel News Desk’e verdiği röportajda, Netflix şovunun birçok hayranını şoke eden ani iptaline de değindi.

TikTok, kullanıcıları teşvik eden bir güncelleme getirdi