Disney ve Marvel, 9 Eylül’de bir oyun sergisi düzenleyecek

Disney ve Marvel, 9 Eylül'de bir oyun sergisi düzenleyecek

Disney tarafından düzenlenecek olan D23 Expo sadece birkaç hafta içinde gerçekleşecek. Etkinlik 9 Eylül’de 4PM’de gerçekleşecek ve birkaç Disney, Marvel, Lucasfilm ve 20th Century projesini içerecek. İşte detaylar.

İlk Disney ve Marvel Games Showcase, yeni oyun duyurularını içerecek. Ayrıca Lego Star Wars: The Skywalker Saga için yeni bir şeye bir bakışın yanı sıra yaklaşan Dreamlight Valley ve Marvel’s Midnight Suns oyunlarıyla ilgili güncellemeler sunacak. Tüm bunlara ek olarak, Amy Hennig’in stüdyosu Skydance New Media’da üzerinde çalışmakta olan bir Marvel aksiyon-macera oyununa erken bir göz atma fırsatı yakalayacağız.

Disney ve Marvel, 9 Eylül’de bir oyun sergisi düzenleyecek

Disney ve Marvel, 9 Eylül'de bir oyun sergisi düzenleyecek

Gösteri, D23, Disney ve Marvel YouTube, Twitter ve Facebook hesaplarının yanı sıra Marvel’in Twitch kanalında canlı olarak yayınlanacak. Vitrin sonrasında D23 katılımcıları, geliştirici röportajları ve özel konuklar içeren bir sunumu izleyebilecekler. Aşağıdaki videodan söz konusu etkinlikle ilgili videoya göz atabilirsiniz.

Şirket son dönemlerde oldukça yoğun zamanlar geçirdi. Şirket özellikle Plus ile beklentileri aşan bir performans sergiledi. Yayın akışı devleri arasında şimdiden adını sağlam bir şekilde yazdıran şirket gelişmeye ve yelpazesine yeni şeyler eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Marvel ile ortalık da gerçekleştirecek olan şirket yeni etkinliği için gün saymaya başladı diyebiliriz. İki markanın da bol bol hayranı olduğu için merakla bekleyenlerin az daha sabretmesi gerekecek.

Xiaomi Mix Fold 2 özellikleri ile Fold 4’e ciddi rakip olacak