Disney+ 26 Mayıs’ta bu içerikleri kaldıracak

Disney+ şifre paylaşımı konusunda ciddi adımlar atıyor!

Disney+ piyasaya sürüldüğünden beri fazlasıyla ilgi gördü ve şimdiden Netflix’e ciddi bir rakip. Platform 26 Mayıs’ta bazı içerikleri kaldıracak. İşte tüm detaylar.

Disney+ ve Hulu, ilgili akış hizmetlerinden bir dizi şovu kaldırmaya başlıyor. Deadline tarafından bildirildiği üzere, Disney+’ta Big Shot, Clouds, Diary of a Future President ve Benedict Society gibi bir dizi başlık 26 Mayıs’ta ayrılıyor. Hulu tarafında Dollface, Maggie ve Little Demon gibi şovlar aynı tarihte ortadan kalkacak. İki şirket ortak çalışmaya başladığı için eş zamanlı karar pek şaşırtıcı değil. Geçen yılın Ağustos ayında, HBO Max (şimdi sadece Max), platformundan The-Not-Too-Late-Show with Elmo ve My Dinner with Hervé dahil olmak üzere 36 şovu çıkaracağını duyurdu. Şirket, Aralık 2022’de Westworld gibi daha büyük şovların platformdan çekileceğini duyurarak bu duruma devam etti.

Disney+ 26 Mayıs'ta bu içerikleri kaldıracak

Liste çoğunlukla doğrudan akışa aktarılan filmlerden ve birkaç sezondan fazla sürmeyen şovlardan oluşsa da, içeriğin kaldırıldığını görmek yine de hayal kırıklığı yaratıyor. Akışlı müzik hizmetlerinde uzun süredir belirli parçaların kullanılamaması veya tüm bir albümün katalogdan tamamen çıkarılması gibi olaylar da gündemde. Görünüşüre göre hem müzik hem de show akış hizmetleri bazı değişiklikler yapıyor. Etkilenen tek ortam filmler ve TV şovları değil. Abonelik yoluna giderken ödediğiniz fiyatta da düşüş de söz konusu olmadığı için showların kaldırılması sinir bozucu olabilir.

ASUS yeni taşınabilir monitörü ile tüm dengeleri değiştirebilir