Dishonored 2’ye Büyük Güncelleme!

dishonored 2 e3 2015 2Emily

Dishonored 2’de eskiden iki olan şimdi tek oluyor. Oyun için beklenen büyük güncelleme için geri sayım nihayet başladı.

Dishonored 2, eleştirmenlerden iyi not alsa da; PC sürümündeki bazı bug’lar nedeniyle oyun, istenen satış rakamlarına ulaşmayı başaramamıştı. Yapımcı Bethesda Softworks, hatasını düzeltmeye ve güce dengeyi getirmeye artık hazır.

Söz konusu güncelleme, 19 Aralık’ta  PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak. Pek çok teknik sorunu ortadan kaldıracak güncelleme, New Game Plus ile oyun müdavimlerine yeni bir deneyim yaşatacak. New Game Plus modu, Emily Kaldwin ve Corvo Attano’nun güçleri ve yeteneklerini tek potada eritiyor. Yani oyuncular, tüm becerilerini tek bir karakter üzerinde kaynaştırabiliyor. Elbette bu karaktere kolayca ulaşamıyorsunuz. Söz konusu karakteri oynayabilmek için Emily Kaldwin veya Corvo Attano senaryolarından en az birini bitirmeniz şart. Sonra da asıl eğlence başlıyor. Orijinal oyunun save dosyalarını sakladıysanız, bu keyfe ulaşmanız çok daha kısa süre alıyor.

dishonored 2 ile ilgili görsel sonucu

Çok Farklı Bir PC Deneyimi!

Oyunun baş geliştiricilerinden Harvey Smith, PC sürümündeki pek çok hatanın ortadan kaldırılacağının müjdesini veriyor. Harvey Smith, “Ben bir PC oyuncusuyum. Üst düzey bir PC’de oyun oynamanın keyfini başka hiçbir yerde bulamazsınız. Ancak biz testlerimizi, Dishonored 2’ye destek veren en mütevazi bilgisayardan, amiral gemisi PC’lere kadar sayısız kez test ettik ve hepsi için oyunu optimize ettik. İçiniz rahat olsun ve şu müjdeyi de vereyim: PC sürümü, konsol versiyonlarından çok daha fazla çeşitlilik barındıracak.” ifadelerini kullandı.

AMD’den Şaşırtıcı İddia!