Battlefield Hardline İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

DICE Battlefield Hardlineın Çıkışına Hazırlanıyor

Aslında bu yıl yayınlanması beklenen ama karşılaşılan sorunlar nedeniyle 2015’e ertelenen Battlefield Hardline’ın resmi çıkış tarihi sonunda açıklandı.

Oyun dünyasının en başarılı FPS serileri arasında yer alan Battlefield‘ın yeni oyunu olan Battlefield Hardline geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtılmış ve oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Battlefiled serisini bugüne kadar alıştığı savaş meydanlarından çıkararak seriye yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Hardline’ın bu yıl bitmeden piyasaya sürülerek Call of Duty: Advanced Warfare’a rakip olması planlanmış olsa da, oyunun beta sürecinde karşılaşılan bazı sorunlar çıkış tarihinin ertelenmesine neden olmuştu.

Battlefield_Hardline

Beta sürecinde karşılaşılan bu sorunları gidermek ve kullanıcılardan gelen geri dönüşleri dikkate alarak oyunseverlere mümkün olan en iyi deneyimi sunabilmek için sıkı bir çalışma yürüten Visceral Games stüdyosu, oyunun ertelendiğini duyurduğunda net bir çıkış tarihi açıklmamış olsa da beklenen açıklama sonunda geldi ve oyunun çıkış tarihi sonunda resmiyet kazandı. Visceral Games ve Electronic Arts tarafından bugün yapılan açıklamada, Battlefield Hardline‘ın Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PC’ye yönelik olarak 17 Mart 2015’de satışa sunulacağını duyurdu.

Advanced Warfare Beklentilerin Altında Kalabilir