Diablo IV hakkında beklenen duyuru yapıldı!

Diablo IV hakkında beklenen duyuru yapıldı!

Blizzard, en sadık hayranlarından bazılarını önümüzdeki haftalarda Diablo IV oynamaya davet etmeyi planlıyor. İşte şirketin yeni duyurusu ile ilgili detaylar.

Stüdyo, Pazartesi günü yaklaşan oyun sonu kapalı beta testiyle ilgili ayrıntıları paylaştı. Blizzard, “özel oyun verilerini” kullanarak, yakın zamanda Diablo II: Resurrected ve Diablo III’te bulunan hikaye sonrası deneyimler hakkında bir güncelleme sunacak. 11 Ekim’e kadar hesabınızda “Battle.net’ten Haberler ve Özel Teklifler” seçeneğini etkinleştirerek stüdyoya betaya katılmakla ilgilendiğinizi bildirebilirsiniz. Diablo IV oyun severlerin beğenisini kazanacak.

Bu yapıldıktan sonra, davet için gelen kutunuzda Blizzard’dan bir e-posta göreceksiniz. Beta geldiğinde, desteklenen platformlar arasında çapraz oyun ve çapraz ilerleme desteği ile PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 ve PS4’te sunulacak. Bu test turuna girmezseniz, Blizzard, halka açık testlerin gelecek yılın başlarında başlayacağını belirtiyor.

Diablo IV hakkında beklenen duyuru yapıldı!

Yaklaşan beta, birkaç nedenden dolayı Diablo IV oyun sonu deneyime odaklanacak. Blizzard, oyunun hikayesini yayınlanmadan önce bozmak istemediğini söylüyor. Karar aynı zamanda birçok oyuncunun Diablo oyunlarından zevk alma biçiminin bir yansıması. Stüdyo, katılımcılardan geri bildirim eklemeyi de ihmal etti. Açıklamada, “Birçoğu için, oyun sonu Diablo’nun en sevdikleri yönü. Bu nedenle oyuncularımızı memnun edecek bir güncelleme suncacağız” ifadelerini kullandı. Blizzard, etkinliğin “gizli” olacağını da söyledi.  Bununla tam olarak neyin kast edildiği belli olmasa da şirket güncellemeyi büyük bir etkinlik gerçekleştirmeden sunabilir.

Yeni Android telefonlar iPhone 14 Pro’dan daha güçlü olabilir