Diablo IV 17 Ekim’de Steam’e geliyor!

Diablo IV 17 Ekim'de Steam'e geliyor!

Diablo severlere müjde. Sevilen oyun şimdi 17 Ekim’de Steam platformuna gelecek. İşte tüm detaylar.

Blizzard’ın hit zindan macerası devam oyunu Diablo IV, resmi olarak 17 Ekim’de Steam’e geliyor. Daha önce yalnızca Blizzard’ın tescilli satış platformu Battle.net’te mevcut olduğundan bu, PC oyuncuları için bir nimet. Steam daha yaygın olarak kullanılan bir hizmet olduğu için oyunun gelişi oldukça heyecan verici. Bu haber Steam Deck sahiplerinin özellikle ilgisini çekecek. Oyunu taşınabilir konsolda çalıştırmak için gereken engelleri aşmak zaten mümkündü, ancak bu, süreci radikal bir şekilde kolaylaştıracak.

Diablo IV 17 Ekim'de Steam'e geliyor!

Valve, oyunu Steam Deck uyumluluğu açısından derecelendirmedi ancak yakında bunun da haberini alırız. Oyuna Steam üzerinde başlamak için yine de bir Battle.net hesabına ihtiyacınız olacak, bu nedenle oturum açma kimlik bilgilerinizi hazır bulundurun. Tıpkı Battle.net sürümünde olduğu gibi, bağımsız bilgisayarlar en az Intel Core i5 veya AMD FX-8350 CPU ve 8 GB RAM gerektirir, ancak bunun çalıştırılması için 16 GB tercih ediliyor.

Diablo Steam sürümü, yeni bir görev serisi, güncellenmiş vampir güçleri, beş yeni oyun sonu boss’u ve yeni bir vampir avcısı gibi çok daha fazla heyecanlı içerikle gelecek.

Aynı gün büyük bir yama da çıkıyor. 1.2.0 Yaması, daha hızlı XP kazanımı, Kabus Zindanları çevresinde daha iyi gezinme, kolaylaştırılmış karakter ödülleri, daha dayanıklı NPC yoldaşları, daha az geri izleme ve ganimet toplama amacıyla dünya patronlarının ortaya çıkmasında artış gibi her türlü yaşam kalitesi iyileştirmesini getiriyor.

Bilimsel buluş ilk insanlar hakkında bilinmeyenlere ışık tuttu!