Diablo Immortal, yeni özellikler alıyor

Diablo Immortal, yeni özellikler alıyor

Diablo Immortal, oyuncuları sevindirecek bazı kullanışlı özellikler alıyor. Oyunun 2 Haziran çıkış tarihinden önce, Blizzard’daki Diablo ekibi, herkesin işine yarayacak bir cehennem yaratmak için Diablo Immortal’a yerleştirdikleri bazı erişilebilirlik özelliklerinden bahsetti. İşte detaylar.

Denetleyici desteğinin, Diablo Immortal oyununa getirilmesi gerçekten önemli bir şeydi. Blizzard, erişilebilirlik blogunda “Diablo Immortal’ı hem mobil cihazlarda hem de PC’de denetleyicilerle oynayabileceksiniz” diye yazdı. “Yetenekler, sohbete erişim ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok kontrol, ayarlar menüsünün kontrolör sekmesinden yeniden eşlenebilir.”

Diablo Immortal, yeni özellikler alıyor

Kontrolcü desteğine ek olarak Blizzard, sevilen oyunun yorumcularına, telefonunuzu Switch veya Steam Deck benzeri bir cihaza dönüştüren bir Razer Kishi kontrol cihazı da gönderiyor. Blizzard, inceleme sürecinin bir parçası olarak test etmemiz için bize bir denetleyici çevre birimi de gönderiyor. Oyun dünya genelinde bir çok hayrana sahip. Eskimeyen oyunlar arasında yer alan efsaneleşmiş oyun hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak güncellemeler ekleyecek.

Arkadaşlarla sohbet etmek, mümkün olduğunca erişilebilir olacak şekilde tasarlanmış, yerel sesli sohbet transkripsiyonunu ve metinden konuşmaya işlevlerini içeren başka bir özellik olarak öne çıkıyor. PC desteğinin eklenmesi, kendi içinde kısmen erişilebilirlik nedenleriyle yapılmış bir bir tercih. Diablo franchise genel müdürü Rod Fergusson, The Verge ile yaptığı röportajda “Sevilen oyunun mümkün olduğunca çok oyuncuya ulaşmasının önemli olduğunu” söyledi. Özellikler oyuncular tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.

Mercedes 250 bin otomobili trafikten çekmek zorunda kaldı