Diablo 3 Reaper of Souls’tan Heyecanlı Video

diablo1

Blizzard’ın son oyunu Reaper of Souls’un yayınlanmasına sadece bir hafta kaldı. Yapımı 10 yıl süren ve milyonların beklediği Diablo 3 hayal kırıklığı yaratınca, Blizzard oyuncuların sözünü dinlemeye karar vermişti.

Aradan geçen iki yıllık süre içerisinde oyunu elden geçiren Blizzard ekibi, oyuncuların istediği karanlık ve gotik Diablo dünyasını geri getirdi. Renkli yapı yerini karanlık yeni bölümlere bırakırken, oyuncular Diablo 2’deki gibi karakterlerini özgürce geliştirecek sisteme de kavuştu. Diablo 3 bazı oyuncuların gözünde Blizzard tarihinin en büyük başarısızlığı olarak anılıyordu.

 
https://www.youtube.com/watch?v=juT-1ew-ffc

Reaper of Souls adlı ek paket bu imajı tam tersi dönüştürecek. Bugün yayınlanan video oyundaki değişiklikleri ve ek paketin sunacaklarını anlatıyor. Videonun adı ‘Son yaklaşıyor’ olunca Diablo oyuncularının ağızları şimdiden sulanmaya başladı. Oyunda bu sefer tüm insanlığın ruhlarına göz dikmiş ölüm meleği olan Malthael’e karşı savaş verilecek. Reaper of Souls oyuna, 1 yeni bölüm 4 yeni harita ve özgürleştirilmiş karakter değişim özellikleri ekleyecek. Ayrıca Crusader adlı yeni karakter de ek paketle birlikte Diablo hayranlarının beğenisine sunulacak. Diablo 3 Reaper of Souls oyundaki diğer karakterlere de yeni özellikler ve dövüş yetenekleri getirecek.

 Whatsapp’tan Gizlilik Cevabı!