GTA Online’da Rekor Kırıldı

GTA Online

Rockstar birkaç gün önce GTA Online’da Cadılar Bayramı temalı zombi etkinliği açıkladı. Oyuncular zombi moduna oldukça ilgi gösterdi.

GTA 5 çıkalı 10 yıl oldu, fakat oyuncuların daha fazla içeriğe ne kadar aç olduklarını tekrar tekrar görüyoruz. Kısa süre önce Ludendorff Mezarlığı adında bir etkinlik başladı. Oyuncular bu etkinlikte zombi ordusuna karşı silahlar ve çeşitli güçlendirmeler kullanarak hayatta kalmaya çalışıyor. Aslında GTA Online‘ın en ilgi çekici etkinliklerinden biri sayılabilir. Ludendorff Mezarlığı, Red Dead’in Undead Nightmare DLC’sine açık bir geri dönüş niteliği de taşıyor.

GTA Online

GTAO istatistiklerine göre bu zombi savaşına olan ilgi yüksek oldu. Zombi modunun oynanma sayısı hafta sonu boyunca artarak 1.2 milyonu tekil olmak üzere toplamda 2.6 milyona ulaştı. Bu verilerin ne kadar güvenilir olduğu net değil, ancak sosyal medyaya ve yayın platformlarına bakış atınca GTA Online’ın gündemdeki oyunlardan biri olduğunu rahatlıkla görüyoruz.

GTA 6 ne durumda? Rockstar bu konuda oldukça sessiz. Bir aralar oyunun 2026’nın başlarına veya ortalarına ertelendiği iddia edildi. Daha sonra çıkış tarihinde değişiklik olmadığı ve 2025’te geleceği söylendi. Yani ortalık iyice karışmış durumda. GTA 6’nın fragmanı yayınlanalı neredeyse bir sene olacak ve Rockstar o zamandan beri başka video paylaşmadı. Belki aralık ayında düzenlenecek olan The Game Awards’da yeni bir video yayınlanabilir ve daha fazla detay açıklanabilir. Neler olacağını ise ancak ilerleyen günlerde birlikte göreceğiz.

Diablo 4’te Sorunlar Bitmek Bilmiyor