Diablo 4’e Gelecek Yenilikler Ortaya Çıktı

diablo 1

Diablo 4’te oyun içinde ve mağaza aracılığıyla elde edilen harika kozmetikler var, fakat bunları kullanmak için her seferinde gardıroba gitmek gerekiyor. Son gelişmelere göre bu durum tamamen değişecek.

Diablo 4‘ün 2.0 yaması için PTR başladı. Bilmeyenler için PTR, Public Test Realm’in kısaltmasıdır. Türkçe genel test sunucusu denilebilir. Herhangi bir oyun için geliştirilen yamalar, güncellemeler, ek paketler PTR’de test edilir. Oyunculara açık sunuculardır. Haberimize geri dönecek olursak güncellemeyle birlikte oyundaki kozmetikleri kullanmak oldukça kolaylaşacak. Normalde kozmetiklerle karakterin görünüşünü değiştirmek için ana şehre gitmek ve gardıroba ulaşmak gerekiyor. Gardıroplar genellikle şehrin küçük bir köşesindeki handa oluyor. Ufak bir değişiklik için bile zaman kaybettiren bir durum. Ancak PTR’de yer alanlara bakarsak gardırop bundan sonra karakter penceresi içinde olacak.

Gardırop işlevleri tabii ki aynı, ama oyuncular karakterin giysisini, silahını, saçını, dövmesini vs… kısaca görünüşünü şehre gitmeden istediği yerde değiştirebilecek. Reddit, NeoGAF ve çeşitli topluluklarda oyuncular gardıroba gidip görünüşü değiştirmenin zor olduğundan bahsediyordu. Blizzard’a bu konuda geri bildirimler yapılmıştı. Anlaşılan Blizzard şikayetleri değerlendirmiş ve gardırobu karakter ekranına dahil etmiş.

diablo 4

Bununla birlikte başka bir yenilik daha var. Diablo 4’te kıyafetler için 12 farklı renk seçeneği var. Vessel of Hatred ek paketiyle birlikte renk seçenekleri 16’ya çıkacak.

Genişleme paketinin konusu tahmin edilebileceği üzere Sanctuary’le ilgili şeytani planları olan Mephisto’nun etrafında dönüyor. Vessel of Hatred, 8 Ekim 2024’te piyasaya sürülecek.

Diablo 4 Vessel of Hatred Türkiye fiyatı şu şekilde:

Battle.net, PlayStation ve Xbox

Standart – 1039 TL
Deluxe Edition – 1559 TL
Ultimate Edition – 2339 TL

Steam

Standart – 39 Dolar
Deluxe Edition – 59 Dolar
Ultimate Edition – 89 Dolar

iPhone 16 Pro’nun Açık Altın Rengi Sızdı