Diablo 4 oyuncuları gizli inek bölümünün peşinde!

Diablo 4

Şimdiye kadar tüm Diablo oyunlarında gizli inek bölümü vardı. Blizzard’a göre Diablo 4’te böyle bir bölüm yok, fakat oyuncular Blizzard’ın yanlış yönlendirme yaptığı söyleyerek efsanevi bölümü aramaya devam ediyor.

Diablo 4‘ün baş yapımcısı Rod Fergusson daha önce yaptığı açıklamada, oyunda gizli inek bölümü veya benzerinin olmadığını söyledi. Çünkü inek bölümü gibi gizli seviyelerin oyunun atmosferine ters geldiğini düşündüğünü ifade etti. Fergusson, “Diablo 4 gotik ve karanlık temaya sahip. Bunun özgün bir his vermesini istedik. Mümkün olduğunca ayakları yere basan bir oyun geliştirmeye odaklandık. Daha önceki Diablo’larda yer alan gizli bölümler gibi şeyler yeni oyunda yok. Ancak gelecekte olmayacağı anlamına gelmiyor” dedi.

diablo 4

Diablo 4 oyuncularının büyük kısmı Blizzard’a ve Rod Fergusson’un açıklamalarına inanmıyor. Oyuncular Blizzard’ın kasıtlı olarak yanlış yönlendirme yaptığını konusunda ısrarcı. Sosyal medya, Reddit ve farklı platformlarda yorumlar bu şekilde. Blizzard neden yanıltıcı davranıyor? Oyunculara göre Blizzard inek bölümünün uzun süre daha gizli kalmasını sağlamak ve bulunduğunda da büyük bir sürpriz yapmak istiyor.

Reddit’te gizli inek bölümünün potansiyel olarak nerede olduğuna dair çeşitli komplo teorileri tartışılıyor. Gizli görevlerden, gizemli portallardan ve ilginç şeyler söyleyen NPC’lerle ilgili ekran görüntüleri paylaşan oyuncular var. Bazı oyuncular özel portalların peşine düşmüş durumda. Taktikler deneyip, gizli portalları açmaya çalışanlar var. Kimi kullanıcılara göre Blizzard inek bölümünü veya başka bir gizli seviyeyi ek paket veya güncellemeyle birlikte oyuna dahil edecek. Zaten Rod Fergusson da açıklamasında “Gelecekte olmayacağı anlamına gelmiyor” ifadesini kullanmıştı. Gizli inek bölümü meselesi halen devam ediyor.

Araştırma: Yapay zeka yıllık 4.4 trilyon dolar değer katabilir