Diablo 4 Kan Sezonu yayını için tarih verildi

diablo 4

Blizzard, Diablo 4’ün yeni sezonu olan Kan Sezonu için geliştirici yayını yapmayı planlıyordu. Bu yayının ne zaman olacağı kesinleşti. İşte detaylar…

Diablo 4, Kan Sezonu 17 Ekim’de yayınlanacak. Oyuncular yeni sezonun Diablo 4’ü toparlaması açısından kritik öneme sahip olduğunu belirtiyor. Orijinal adıyla Season of Blood olan yeni sezonda nelerin olduğu genel olarak açıklanmıştı. Fakat ayrıntılar belli değildi. Blizzard gerçekleştireceği geliştirici yayını ile 2. sezon içeriğinin detaylarını paylaşacak. Yapılan açıklamaya göre iki farklı geliştirici yayını olacak. Bunlardan biri 4 Ekim Çarşamba günü yapılacak. İlk yayın yeni sezonla gelen vampir mekaniklerine odaklanacak.

İkinci yayın 10 Ekim Salı günü gerçekleşecek. İkinci yayında karakter sınıflardaki değişiklikler, oyundaki denge ve oyun içindeki sistemlere yönelik yapılan yeni çalışmalar anlatılacak. Blizzard bunlarla birlikte bineklerde yapılan iyileştirmeler, zindanlar, eşyalar ve daha fazlası hakkında ayrıntılar paylaşacağını da doğruladı.

diablo 4

Yeni sezonda baş düşman vampir lordu olacak. Bununla birlikte karakterler 2. sezonda vampir güçlerine de sahip olacak. Oyunculara Erys adında vampir avcısı da eşlik edecek. Erys’i İngiliz aktris Gemma Chan seslendiriyor.

2. sezonla birlikte Diablo 4‘e beş oyun sonu boss’u ekleniyor. Bu boss’lar Unique ve Uber Unique eşyalar düşürme potansiyellerine sahip. Şöhret ödüllerinde ve eşyaların zulalandığı sandıkta güncellemeler olacak. Mücevherler artık envanterde yer kaplamayacak. Paragon ve yetenek puanları, iksir yükseltmeleri artık edebi veya önceki sezon karakteriyle elde edildiğinde yeni sezona taşınacak. Elementlere karşı dayanıklılık, kritik vuruş hasarı, kritik vuruş ihtimali, savunmasız, aşırı güç hasarı gibi noktalarda da değişiklikler olacak.

Diablo serisinde sezon içeriğine erişmek için de yeni karakter açmak gerekiyor. Yıllardır olan bir sistem. Fakat bazı oyuncular bu durumdan aşırı şikayetçi. İnsanlar çalıştıklarını ve yeni bir karakter geliştirmek için zamanı olmadıklarını söylüyorlar. Eski karakterlerin sezon içeriğine dahil edilmesini istiyorlar. Blizzard bu konuda açıklama yapmadı.

iPhone 15’ler bazı powerbank’ları şarj ediyor!