Nokia Lumia 830’dan Yeni Görüntüler

Nokia Lumia 830dan Yeni Görüntüler

Microsoft’un IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtması beklenen akıllı telefonlar arasında yer alan Nokia Lumia 830’dan yeni görüntüler yayınlandı.

Eylül ayı başında Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2014 yaklaşırken, teknoloji firmalarının etkinlik kapsamında tanıtmayı planladığı ürünleri de tek tek gün yüzüne çıkmaya başladı. Teknoloji dünyasını bir araya getiren IFA 2014 kapsamında oldukça aktif olması beklenen Amerikalı teknoloji devi Microsoft, etkinlikte birden fazla yeni akıllı telefon tanıtacak gibi görünüyor.

Nokia_Lumia_830 (3)

Nokia Lumia 720’nin halefi ve Microsoft’un selfie odaklı ilk akıllı telefonu olan Lumia 730‘un IFA 2014 kapsamında görücüye çıkarılacağının geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmasının ardından, şimdi de Nokia Lumia 830’un etkinlikte yer alacağı belirtiliyor. Geçtiğimiz haftalarda interente sızdırılan ilk görüntüler sayesinde gün yüzüne çıkan Nokia Lumia 830‘un 4 Eylül’de başlayacak olan IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtılacağı ve kısa bir süre sonra da Kuzey Amerika’da piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Öte yandan Brezilya’da gerekli izinleri alan Nokia Lumia 830‘un ülkedeki gerekli kurumlara sunduğu görüntülerin internete sızdırılmasıyla birlikte telefonun tasarımı da bir kez daha görüldü.

Nokia_Lumia_830 (1)

Windows 9 Eylül Ayında Görücüye Çıkacak