Destiny Tüm Zamanların En Pahalı Oyunu Olacak

Destiny Tüm Zamanların En Pahalı Oyunu Olacak

Activision yaptığı açıklamayla yeni oyunları Destiny’nin GTA’yı geride bırakarak tüm zamanların en pahalı oyunu olabileceğini açıkladı.

Son yılların en popüler FPS serilerinden biri olan Halo serisini oyun dünyasına kazandıran Bungie stüdyosu tarafından geliştirilen Destiny, gümbür gümbür geliyor. 2014 yılının en merakla beklenen oyunlarının başında gelen Destiny hakkında açıklamalarda bulunan yayımcı firma Activision‘ın ifadeleri, oyun hakkındaki beklentiyi daha da arttırdı.

Destiny_DG

Destiny hakkında açıklamalarda bulunan Activision CEO’su Bobby Kotick, piyasaya sürülmeden önce oyuna 500 milyon dolar harcayabileceklerini belirtti. Kotick tarafından ifade edilen bu bütçe doğru olduğu taktirde Destiny’i tüm zamanların en pahalı oyunu yapıyor. Şu ana kadar dünyanın en pahalı oyunu kabul edilen Grand Theft Auto V‘in yaklaşık 250 milyon dolar maliyetinde olduğu tahmin ediliyor.

Oyun için harcanabileceği söylenen bu 500 milyon dolar, oyunun geliştirilmesinin yanı sıra gerekli tanıtım kampanyalarında, disklerin basılmasında ve vergi gibi ödemelerde de kullanılacak. PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak hazırlanan Destiny, 9 Eylül 2014’te dünya genelinde satışa sunulacak.

NBA 2K15′in Kapağını Süsleyecek İsim Belli Oldu