Destiny 2 ön sipariş bonusları ve koleksiyoner sürümü belli oldu

Destiny 2 resmi olarak açıklandı

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Destiny 2 ön sipariş bonusları ve koleksiyoner sürümü belli oldu. Bakalım bonuslar ve sürümler neler içeriyor?

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Destiny 2 için bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyun için geçtiğimiz günlerde bir tanıtım videosu yayınlanmıştı. Bugün de Bungie’nin ilk oyun Destiny’e desteğini kısa vadede kesmeyeceğini bildirmiştik. Şimdi de Destiny 2 ön sipariş bonusları ve koleksiyoner sürümü belli oldu.

Özellikle oyunların koleksiyoner sürümlerini toplayanlar, bu tür içerikleri merakla bekliyor. Destiny 2, bu bağlamda farklı seçeneklerle geleceği gibi bazı satış kanalları da kendi ekstralarını ekliyor. İlk önce harici bir kaynakla başlayalım. Gamestop, oyunu ön sipariş verenlere Cayde-6 figürü ve Beta erken erişimi hediye edecek. Figür teklifi, mağazadan ya da internetten alımlarda geçerli. Dijital alımlarda doğal olarak geçerli değil.

Destiny 2

Oyun resmi olarak, standart versiyonunun yanısıra Digital Deluxe Edition, Limited Edition ve Collector’s Edition paketleriyle satılacak. Digital Deluxe Edition; oyun, genişleme bileti ve dijital oyun içeriklerine sahip. Limited Edition; Oyun, genişleme bileti, çelik kutu, Cabal temalı koleksiyoner kutusu ve dijital içeriğe sahip. Collector’s Edition ise diğer paketlerdeki içeriklerin üstüne şık bir çanta ile geliyor.

Bu çanta 15 inçlik laptop taşıyabiliyor. Bilgisayar taşıma ya da normal kullanım için uygun olan çanta, solar sistemli USB şarj etme özelliğine sahip. Çanta gerçekten çok güzel ve kullanışlı görünüyor ancak paketin içinde bir de figür olsa fena olmazdı.

Bungie, en lüks pakete figür yerine çanta koymayı tercih etmiş. Oyunların koleksiyoner sürümlerini toplayanların hoşuna gider mi bilinmez, ancak biz içeriği genel olarak zayıf bulduk. 250 dolarlık fiyatın Türkiye şartlarında ne kadar yükseleceğini de düşününce bu paketi almak ne kadar mantıklı olur, tartışılır.

Project Scorpio teknik özellikleri yakında gelebilir