Blizzard, Xbox Scorpio için Overwatch ‘ı güçlendirmek konusunda kararsız

overwatch

Jeff Kaplan, verdiği bir röportajda Xbox Scorpio için Overwatch ‘ı güçlendirmek için bekleyip göreceklerini söyledi.

Blizzard, Diablo 3 ile konsol oyunculuğuna merhaba demişti. Sonrasında çoklu oyunculu FPS oyunu Overwatch’u da PS4 ve Xbox One için çıkararak, konsol dünyasında adımlarını sağlamlaştırdı. Ancak Blizzard, Xbox Scorpio için Overwatch ‘ı güçlendirmek konusunda kararsız görünüyor.

Project Scorpio

Oyunun direktörü Jeff Kaplan, IBTimes ile yaptığı röportajda bugün donanım detaylarının açıklanması beklenen Xbox Scorpio hakkında konuştu. Kaplan “Sony ve Microsoft’un platformlarında yaptıklarını destekleme konusunda hevesliyiz. Ancak biraz bekleyip, izlemek istiyoruz. Mühendis takımımız, destekleme yapmaktan hoşlanıyor. Açıkçası PC’de 4K çözünürlüğü destekliyoruz ve bu zaten bizim yapabildiğimiz bir şey. Oyunu bozmadan ve çok masraf yapmadığımız sürece gelişmelerle beraber hareket etmeye çalışacağız. Tüm platformlardaki ilerlemeleri çok destekleyeceğiz.”

Jeff Kaplan’ın açıklamasına göre Overwatch, Xbox Scrorpio’ya 4K gibi güçlendirilmiş özellikle gelebilir. Ancak bunun maliyetini çıkarması ve firmayı zarara uğratmaması gerekiyor. Şüphesiz ki, ekip olarak “bekleyip, izlemek istiyoruz” sözleriyle Scorpio’nun genel durumunu yakından takip edecekleri belli.

Öte yandan bugün Xbox Scorpio’nun donanım detayları açıklanacak. Bakalım Microsoft’un en güçlü oyun konsolu, oyun severlerin heyecanlı bekleyişine değecek özelliklerle gelebilecek mi?

Destiny 2, Steam’e gelebilir